Get Adobe Flash player

International Bodyguard undervisning er dansk

Et dansk initiativ er blevet til en international undervisningsportal for livvagter. Den lille virksomhed DFacto World lancerer en videobaseret e-learning hjemmeside, med deltagelse af sikkerhedseksperter fra hele verden.

Mange aspirerende livvagter får kun begrænset viden om deres fag, inden de skal punge ud med beløb der ofte overstiger Kr. 15 000,- til en kursusudbyder de ikke er sikker på kan sine ting. Det skal www.bodyguardskills.com nu sætte en stopper for.

Hjemmesiden, der er videobaseret med supplerende skriftlige materialer, tilbyder simpelthen basisviden om livvagt faget, foruden en masse tips og tricks, som man normalt ikke bliver undervist i. Prisen bliver så lav, at ALLE får en chance for at se om livvagt arbejde er noget for dem, inden de betaler en kursusudbyder.

Eksperterne der deltager på siden er hentet fra USA, England, Sydafrika, Polen og Danmark. Indtil videre. For ejerne har allerede planlagt flere lektioner og interviews i forskellige fag.

”Vi kan se at der er behov for at skille tingene klart ad. Bodyguard træning er ”cowboy land” og den der råber højst, altså er bedst til markedsføring, kan ofte hive 15- 25 000 hjem på et 2 ugers kursus, der reelt ikke kan bruges i eksempelvis England, der er reguleret via SIA” Siger Rasmus Hemmersam, den ene af ejerne. Han fortsætter; ”Med dette site, vil en kursist desuden kunne gå ind og lære lidt basisviden om faget, så han bedre kan vurdere om karrieren er noget for ham.”

Bodyguardskills.com går i luften d. 17. marts og man kan allerede nu tilmelde sig på siden. Den vil løbende blive udbygget med nye materialer og ekspert-interviews igennem de næste 12-24 måneder. Målet er, at gøre bodyguardskills.com til en af verdens førende undervisningsportaler på området.

For yderligere information kontakt venligst

DFactoWorld

Rasmus Hemmersam

Tlf: 31 71 75 43

Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.