Get Adobe Flash player

Forum hjælp og regler

§ 1 – Brugerprofiler / Bilprofiler
§ 1.1 Det er ikke tilladt at have mere end én bruger
§ 1.2 Ved oprettelse af din bruger accepterer du at Vagtselskaber.info til hver en tid kan redigere dine brugeroplysninger, samt slette/spærre din profil. Dette bliver dog kun gjort hvis vi føler at profilen, eller dens indhold er til skade for Vagtselskaber.info og sidens besøgende.
§ 1.3 Ved inaktiv brugerprofil i mere end 12 måneder, kan Vagtselskaber.info slette profilen uden varsel .
§ 1.4 Det er ikke tilladt at have flere brugerprofiler ad gangen.
§ 1.5 Alle oplysninger der bliver givet til Vagtselskaber.info, skal være oprigtige.

§ 2 – Generelt
§ 2.1 Som bruger på Vagtselskaber.info accepterer du at vi kan sende dig servicemeddelelser omkring nye tiltag og lign.
§ 2.2 Ord skrevet med store bogstaver kan opfattes som råben, Vagtselskaber.info opfordrer dig til at holde dig til normalt, pænt, dansk sprogbrug.
§ 2.3 Indlæg eller kommentarer der indeholder grimt sprog, tilsvining eller udhængning af personer eller firmaer, tolereres ikke.
§ 2.4 Der må kun skrives på dansk i forummet.
§ 2.5 Opfatter du dårlig opførelse fra anden bruger. Kontakt Admin eller hjælpe-admin, og de vil vurdere om det er noget der skal gøres noget ved.

§ 3 – Forum
§ 3.1 Forsøg så vidt muligt at poste indlæg i den Forum-kategori, der passer til emnets indhold.
§ 3.2 Indlæg, som tydeligt er fejlplaceret, vil blive flyttet eller slettet.
§ 3.3 Læs altid dit indlæg igennem og tjek, at dit indlæg er skrevet på en god og let forståelig måde, inden du poster det.
§ 3.4 Overskrift og indhold skal hænge sammen.
§ 3.5 Genpost ikke det samme indlæg. Genopfrisk i stedet.
§ 3.6 Forumindlæg hvori der prøves at sælges ulovlige varer, så som ulovligt fyrværkeri, hælervarer og lign. vil blive slettet uden varsel og brugeren politianmeldt.
§ 3.7 Kommenter kun i et indlæg hvis det har din interesse, eller ønsker at hjælpe.

§ 0 - Vores rettigheder
§ 0.1 Overholdes dette ikke vil du modtage en officiel advarsel med anmodning om at slette det pågældende. Sker det ikke vil din brugerprofil blive frosset og i sidste ende udelukket fra siden.
§ 0.2 Vi forbeholder os retten til at ændre intetsigende overskrifter som f.eks. “Se her”, “hjælp” og lignende til en mere sigende overskrift, efter skøn fra hjælpe-administratorerne.
§ 0.3 Når moderator eller admin skriver til brugere i en post for at få brugeren til at følge regelsættet, eller advare om at posten ikke følger reglerne, er det forbudt at debatere, svare eller henvende sig til admin eller moderator i selve forummet. Dette skal til enhver tid foregå over besked systemet.