Get Adobe Flash player
Banner
Banner

Information

Om os

Information:

Vi er den største og eneste portal inden for vagt og sikkerhed på nettet, med mere end 8000 besøgende hver måned og med over 600 links til hele sikkerhedsbranchen samt forskellige interesseorganisationer inden for sikkerhedsbranchen. Her finder du bl.a. Dørmænd, Hundevagt, Servicevagt, alarmselskaber, låsesmede samt tv-videoovervågningsfirmaer.

Vagtselskaber.info er en oplysningsside for hele sikkerhedsbranchen, deres kunder og folk i branchen. I får nemmere ved at danne jer et overblik over de sikringsselskaber der er i jeres område, på en nem og hurtig måde få du oplysninger om det enkelte sikringssselskab.

Vagtselskaber.info er en uafhængig side og er ikke styret af hverken selskaber eller bestemte personer i branchen !

Det er ikke vores job at vurdere kvaliteten af hjemmesiderne på Vagtselskaber.info, alle hjemmesider inden for vagt og sikkerhed er velkommen, derfor vil der være en del dårligt lavet hjemmesider, men igen det er op til "kunden" selv at vurdere om firmaet så er godt eller dårligt?

 

Troværdig og Seriøs:

Medarbejderne bag Vagtselskaber.info arbejder hårdt på at forblive en troværdig og seriøs sikkerhedsportal som både kunde, folk i branchen og andre med interesse for branchen kan regne med 100 %.

Vi arbejder dagligt med at undersøge de oplysninger vi får ind på de virksomheder vi linker til, vi kan dog ikke undersøge alt og vi kan derfor heller ikke stilles til ansvar for det materiale som er på de virksomheders hjemmeside vi linker til.
Vi kan dog sikre os at de virksomheder vi samarbejder med og som har reklamer m.m. på Vagtselskaber.info, da de oplysninger er korrekte.


Der tages forbehold for evt. fejl der måtte være på Vagtselskaber.info

Log ind på siden:

Der kan til tider være tekniske problemer med at logge ind, men hvis du gør følgende! bør du se om du er korrekt logget ind. Skriv brugernavn og password som normalt, nogle gange kommer der en blank hvid side frem, der klikker du bare tilbage i din browser og efterfølgende klikker på meneuen FORUM, så er du logget ind.

Du kan altid se om du er logget ind ved at se om du kan se Privat beskederne øverst under SØG feltet, ellers klik på menuen DIV. LINKS som kun kan ses når man er logget ind på siden. 

 

Drift af Vagtselskaber.info:

Vagtselskaber.info kan ikke stilles til ansvar for et evt. nedbrud af eksterne servere og vi kan heller ikke stilles til ansvar for tilbagebetaling for evt. "tabt" reklame tid på Vagtselskaber.info.

Vi fralægger os også et hvert ansvar for det materiale som er på de hjemmesider vi linker til.

Nyheder & Pressemeddelser:

Send jeres firma nyheder til os og vi ligger dem online indenfor 6 timer fra modtagelsen. Pressemeddelser er også velkommen. Kom gratis ud med jeres budskab til mere end 8000 besøgende hver måned på Danmarks største sikkerhedsportal for hele den danske sikringsbranche.

 

Copyright:

Ophavsret - www.vagtselskaber.info

Alt på www.vagtselskaber.info er beskyttet af lov om ophavsret:

Kopiering m.v. Artikler, fotografier, grafik på www.vagtselskaber.info stilles til rådighed for visning / læsning.

Links:
Det er ikke tilladt at etablere links til på en sådan måde, at fremtræder i fremmede websites frame.

Vi er ikke ansvarlig for indholdet på de websites, som www.vagtselskaber.info linker til.

Det er ikke tilladt at etablere 'dybe' links til artikler, forum, grafik m.v. idet der alene må linkes til startsiden på www.vagtselskaber.info, medmindre andet aftales.

Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

 

Retningslinjer:

Det er ikke en ret eller en selvfølge at man kan få sit firmalink på Vagtselskaber.info ! vi forbeholder os ret til at slette Jer fra listen, hvis det viser sig at i har opført jer dybt useriøst og ødelæggende for branchen. ( skøn fra vores side )

For at et firma kan få sit link på Vagtselskaber.info er det en forudsætning at firmaet er godkendt af Rigspolitiet ( kun vagtselskaber )

 

Ejerforhold:

Hjemmesiden drives af vagtselskaber.info, siden forventes opdateret ca. 10 gange om måneden for nyheder og 12 gange årligt for links.

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. ( jeres nyheder kan også bruges på denne e-mail )